Bevásárló kosár

Telefonszám: +36 20 470 2770

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 Ft vásárlás felett!

E-mail: info@holgysziget.hu

Fontos információk

Kisebb értékű megrendelés esetén a szállítási költség magasabb lehet, mint maga az áru!
Ha, rendeléseddel kapcsolatosan bármilyen probléma merül fel, minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot (telefonon, e-mailben), természetesen, ha én nem tudom valami oknál fogva teljesíteni a megrendelésedet azonnal jelzem.

Felhívom a Kedves Vásárlóim figyelmét, hogy a színskálákban szereplő színminták kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Az általam kiállított számla áfa tartalma 0% AAM.

Személyes adatok biztonsága:

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.
Termékek származási helye: Kína

Ékszerek tisztítása:

Egyszerűen nedves kendővel, vagy csap alatt gyenge tisztítószeres ( tusfürdő) vízzel, szivaccsal, majd szárazra kell törölni.
Kerüld az erős, maró hatású tisztítószereket! Ezeket az ékszereket ajánlott a 925-ös ezüst ékszerekhez használt tisztítófolyadékkal tisztítani!!!
Az ezüst és ezüstözött ékszerek nem szeretik a nedvességet a víz kémhatása miatt. Kerüld az erős termálvizet, gyógyvizet, tengervizet!!!
Ne tedd ki az ékszert csavarodásnak, ütődésnek, karcolásnak, egyéb fizikai hatásoknak.
Rendszeres tisztítás mellett szépségét hosszú távon megőrzi.

Ékszer bevonatok:

Ródium: A Ródium egy ezüstfehér színű, allergiamentes fém, mely az átmeneti fémek sorozatába és a platinafémek családjába tartozik. A ródium bevonatnak köszönhetően az ékszert a fémallergiások is bátran hordhatják, valamint ez a bevonat megóvja az ékszert az elszíneződéstől is.

Az ezüst ékszerek felületén időnként megjelenő elszíneződés nem az ezüst oxidálódási folyamata, hanem ezüst szulfid, amely a városi levegőben egyre gyakrabban megtalálható kénvegyület mely az ezüsttel nedvesség hatására alakul ki. Emiatt láthatjuk a szürkés-fekete színt az ezüst ékszereken. Az ezüst ékszerekről ez a szürkés réteg a nálunk is kapható ezüsttisztító kendővel eltávolítható.

PVD / IP bevonat:

PVD technológiát arra használnak, hogy egy mutatós, aránylag ellenálló vékony bevonatot hozzanak létre a felületeken. Tartósabb, mint a rozsdamentes acél vagy a titán, és ékszereken óratokokon, óraszíjakon egyaránt előszeretettel használják. Az ékszert ellenállóvá teszi a vegyszerekkel és a külső hatásokkal szemben.

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti vásárláskor

14 napos garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Országos kiszállítás

Futárszolgálat és PostaPont

Biztonságos Online fizetés

OTP SimplePay / MasterCard / Visa