Körömdíszítő tollak, strasszok, glitterek

Körömdíszítő tollak, strasszok, glitterek.

Ebben a termékkategóriában a körmözéshez szükséges dekorációs lehetőségeket találod.

-A különböző színű tollakkal egyedi mintákat rajzolhatsz. Kis kiszerelésének köszönhetően nem szárad be, toll hegye pedig megkönnyíti a rajzolást. Gyorsan szárad, de az elkenődés elkerülése végett mindenképp használj utána fedőlakkot.

-A különböző méretű és színű strasszok szintén a műkörmöd vagy saját körmöd díszítését teszik lehetővé. Akár önmagában, de egy minta közepén is jól mutatnak. A még meg nem száradt lakkra helyezd rá. Itt is mindenképp fedőlakk használata szükséges!

-A változatos méretű, színű és nagyságú glitterek segítségével igazán egyedi körmöket varázsolhatsz. Csak a képzeleted szabhat határt. Mindenképp a felkent és még nem megszáradt lakkra helyezd és feltétlen használj fedőlakkot.

Nézz szét a többi kategóriában is. Ha kezdő műkörmös vagy, vagy csak magadnak szeretnél körmöt építeni itt a Hölgysziget oldalán megtalálsz hozzá sok szükséges kelléket, ecseteket, pontozókat, csillámporokat, még margarétát is, amin a  színeket tudod megtekinteni. Ha már haladó vagy ajánlom a transzferfóliákat.

Szűrő mutatása

Mind a(z) 12 találat megjelenítve